Het management van Chantal heeft laten weten dat er geen kwade bedoelingen zaten achter het noemen van de cocaïneverslaving van Wendy van Dijk in hun blad. Toch heeft ook Linda de Mol een mening over de ruzie tussen de twee dames.

In de uitzending van Giel Beelen was Linda te gast om te praten over haar nieuwste film. Toch kan de radio-dj het natuurlijk niet laten om even te vragen in welk 'team' de presentatrice hoort: dat van Chantal of Wendy. De Mol heeft daarover een duidelijke mening: 'In dit geval ben ik team Wendy. Ik vind het niet heel erg chic wat er is gebeurd.'

Article continues after the ad

Reactie

Ook het management van Chantal heeft een reactie aan Shownieuws gegeven na de ontstane ophef. 'Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen omdat ze trots is dat ze er vanaf is en dat ze mensen wil helpen. Voor &C heeft dat uiteraard helemaal niets met een andere bekende of onbekende Wendy van Dijk te maken.' Wendy zelf heeft nog nergens op gereageerd.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.