Linda de Mol staat aan het begin van een nieuwe levensfase, vertrouwt ze aan Story toe. De presentatrice hikt aan de ene kant aan tegen het 'lege nest-syndroom', anderzijds kan ze enorm uitkijken naar de kansen die dat voor grote liefde Jeroen en haar betekent. 

 

Lees ook: Zóveel weegt Linda de Mol na haar tweede lijnweek

 

Kinderen

De afgelopen jaren kregen zoon Julian (20) en dochter Noa (17) Linda's onverdeelde aandacht. 'Voor mijn kinderen zal ik natuurlijk altijd blijven zorgen. Al gaan zij wel steeds meer hun eigen gang.' Julian studeert aan het conservatorium in Rotterdam en woont niet meer thuis, Noa gaat na haar vwo-examen een jaar naar het buitenland. Haar huis is dan voor het eerst in 20 jaar kinderloos.

 

Verandering

'Nu ze volwassen zijn zal mijn relatie met Jeroen wellicht ook anders worden. We kunnen ons meer op elkaar gaan richten.'

 

Benieuwd waar Linda zich op verheugt? Lees het hele interview in Story.

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders