Linda de Mol keert op 21 september weer terug bij haar magazine LINDA. Dat is woensdag op de website van het blad te lezen. De Mol legde haar werkzaamheden bij het tijdschrift en op televisie in januari voor onbepaalde tijd neer na de onthullingen over The Voice of Holland in de onlineserie BOOS.

De presentatrice zal overigens minder vaak op de covers van het blad verschijnen, stelt hoofdredacteur Karin Swerink op de site.

Proces versneld 

'We waren al een tijdje aan het nadenken over andere covers, zonder Linda', zegt Swerink. 'Dat hebben we een keer gedaan met Michelle Obama en met het bikininummer. Daar waren we dus al mee bezig, maar de gebeurtenissen hebben dit proces wel versneld.' De Mol zou al in eerdere interviews hebben aangegeven niet 'tot haar zeventigste elke maand op de cover' te willen, stelt managing director Louise van Nispen.

Persoonlijke editorial 

De presentatrice zal wel op het oktobernummer van het blad verschijnen. De Mol schrijft vanaf dan ook weer zelf het editorial, wat tijdelijk door Swerink werd opgepakt.

Article continues after the ad

Miljoenenjacht 

Vorige week werd bekend dat De Mol in september weer terug is op televisie, dan wordt de eerder uitgestelde reeks van Miljoenenjacht uitgezonden op SBS6.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.