Heel Nederland keek toe hoe Linda de Mol de strijd aan ging tegen de kilo's. Na zes weken zweten in de sportschool en maximaal 1500 calorieën per dag, is de blondine zes kilo kwijt. Maar is ze nog steeds op gewicht na de lijnperiode? Linda onthult het op haar website.

Lees ook: Dít is het nieuwe gewicht van Linda de Mol

Échte uitdaging

De presentatrice begon met een gewicht van 82 kilo. Daar is dankzij het lijnen zes kilo vanaf. Maar de échte uitdaging begint na het lijnen. Houd je het vol af val je weer terug in je oude gewoontes? Linda geeft voor het eerst sinds de lijnperiode een update. 

Op gewicht

De presentatrice is niet meer afgevallen. "Maar gelukkig óók geen gram aangekomen," onthult Linda. Klaar met lijnen is ze echter nog niet, ze wil voor haar vakantie naar Portugal nog twee kilo afvallen. Op vakantie let ze dan weer minder op. "Ik ga een paar dagen weg met mijn vriendinnen, dan laat ik het effe los. Maar daarna ga ik weer proberen een paar weken vol in het regime te duiken van vier uur sporten en maximaal 1500 calorieën per dag."

Geen kledingcrisis

Linda plukt de vruchten van haar lijnperiode. "Ik paste door mijn min zes kilo eindelijk moeiteloos in mijn Claes Iversen-jurk die al maanden in de kast hing. Zowaar een keer geen kledingcrisis en zweet op mijn bovenlip, maar een passende jurk," aldus de BN'er. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders