Heel Nederland keek toe hoe Linda de Mol de strijd aan ging tegen de kilo's. Na zes weken zweten in de sportschool en maximaal 1500 calorieën per dag, is de blondine zes kilo kwijt. Maar is ze nog steeds op gewicht na de lijnperiode? Linda onthult het op haar website.

Lees ook: Dít is het nieuwe gewicht van Linda de Mol

Échte uitdaging

De presentatrice begon met een gewicht van 82 kilo. Daar is dankzij het lijnen zes kilo vanaf. Maar de échte uitdaging begint na het lijnen. Houd je het vol af val je weer terug in je oude gewoontes? Linda geeft voor het eerst sinds de lijnperiode een update. 

Op gewicht

De presentatrice is niet meer afgevallen. "Maar gelukkig óók geen gram aangekomen," onthult Linda. Klaar met lijnen is ze echter nog niet, ze wil voor haar vakantie naar Portugal nog twee kilo afvallen. Op vakantie let ze dan weer minder op. "Ik ga een paar dagen weg met mijn vriendinnen, dan laat ik het effe los. Maar daarna ga ik weer proberen een paar weken vol in het regime te duiken van vier uur sporten en maximaal 1500 calorieën per dag."

Geen kledingcrisis

Linda plukt de vruchten van haar lijnperiode. "Ik paste door mijn min zes kilo eindelijk moeiteloos in mijn Claes Iversen-jurk die al maanden in de kast hing. Zowaar een keer geen kledingcrisis en zweet op mijn bovenlip, maar een passende jurk," aldus de BN'er. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

In zijn woonplaats Breda is acteur John Lanting overleden. Dat heeft zijn zoon laten weten aan het ANP. Lanting was 88 jaar en al enige tijd ziek. Hij was oprichter van het Theater van de Lach, een gezelschap dat tussen 1970 en 1996 veel kluchtige stukken speelde.

Het waren vaak vertalingen van Engelse komedies, met titels als Nee schat, nu niet, In de kast op de kast, Een scheve schaats en Een trouwring mag niet knellen. Hij haalde er miljoenen mensen mee naar de schouwburg.

Internationaal succes

John Lanting trok na zijn HBS-opleiding enkele jaren door Europa. Pas op zijn 23e ging hij naar de Amsterdamse Toneelschool. In 1956 debuteerde hij bij het Rotterdams Toneel, waar hij tot 1964 bleef. In het daarop volgende seizoen speelde hij de solo De aap, een verslag voor een academie van Frans Kafka. Hij oogstte er enkele jaren internationaal veel succes mee. In die periode was Lanting ook nog een seizoen verbonden aan het maatschappijkritische Lurelei Cabaret. Daarnaast toerde hij met een solocabaret onder meer door het Caribische gebied.

Lach

Begin jaren zeventig stichtte hij zijn eigen gezelschap, dat de lach van het publiek als specialiteit had. Lanting onderscheidde veel soorten: de gniffellach, de harde lach, de achter-de-hand lach, de besmuikte lach en windkracht acht, als de hele zaal niet meer bijkwam. Ogenschijnlijk speelden Lanting en de zijnen uit de losse pols. Maar niets was minder waar: alles was tot in het kleinste detail uitgewerkt en gerepeteerd. Tijdens tournees bleef hij voortdurend schaven aan het stuk dat hij speelde. 'Je moet een klucht net zo behandelen als een drama. Ik doe niet gek op het toneel, ik speel een karakter', zei hij eens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron & Beeld: ANP

Zo moeder, zo dochter zeggen ze weleens. Maar volgens de reacties zou de kleine meid van Erland Galjaard en Wendy van Dijk wel héél veel op haar mama lijken. Zeker nu ze zo in de make-up heeft gezeten. 

Erland deelt het schattige filmpje op zijn Instagram, waarbij Lizzy omgetoverd wordt tot Ariane Grande. Vooral van de zijkant is de gelijkenis met Wendy niet te missen. 'Jeetje wat lijkt ze op haar moeder van de zijkant.. 😍', schrijft iemand.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 


Beeld: Peter Smulders