Oh, wat een jaar!, komt uit de koker van Linda de Mol. Helaas voor de presentatrice gaat dit programma niet mee naar Talpa, maar blijft het bij RTL. En ja, dan neemt een ander haar plek in.

Die ander is Chantal Janzen.

Article continues after the ad

Pijnlijk

Iets wat Linda niet echt heel erg leuk vindt. 'Kijk, daar vind ik een heleboel van. Maar ik wil daar niet te veel over zeggen. Het is pijnlijk', aldus de presentatrice in het programma Shownieuws.

Een plek geven

De presentatrice zegt verder dat als de situatie omgekeerd was zij het niet gedaan zou hebben. De Mol: 'Maar formeel mag het, door een uitspraak van de rechter. Dus dan moet je je daar bij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er andere dingen waar mensen zich druk over maken, dus ik ga het gewoon een plek geven.'

Chantal zei 'ja'

RTL is uiteraard wel blij met de beslissing van de rechter. 'Ik ben ontzettend blij dat Chantal ‘ja’ heeft gezegd toen ik haar vroeg om Oh, wat een jaar te presenteren. In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot. Daarnaast weet ik zeker dat zij in staat is om de enthousiaste captains Ruben en Carlo een beetje in toom houden', aldus RTL-baas Peter van der Vorst.

Bron: Shownieuws Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.