Linda de Mol is deze week officieel begonnen met haar lijnpoging. De komende zes weken probeert de presentatrice vijf kilo kwijt te raken door "in ieder geval minder te eten en veel meer te sporten". Het publiek houdt ze op de hoogte door middel van vlogs op haar televisiekanaal LINDA.tv. Linda heeft beloofd haar huidige gewicht prijs te geven, maar dát hield ze in aflevering 1 nog even geheim...

Article continues after the ad

Lees ook: Paul de Leeuw doet mee met LINDA.lijnt: 'Dít is mijn startgewicht'

Wait for it...
Linda, die 'overgewicht' heeft volgens haar BMI-cijfer, zou in haar eerste vlog op de weegschaal gaan staan om haar gewicht te onthullen, maar het geduld van de kijkers werd nog even op de proef gesteld. Op het moment suprême was de eerste aflevering afgelopen. Vanmiddag zou Linda haar grote geheim overigens wél gaan onthullen.

Actiepuntje
De presentatrice gaf in de eerste video al wel weg dat ze inmiddels boven de tachtig kilo weegt. Dat was voor Linda het punt om in actie te komen. "Ik wil best op televisie de buffel tussen de gazelles zijn. Dat vind ik helemaal niet erg, zo voel ik me weleens namelijk. Maar ik wil het natuurlijk ook weer niet zo uit de hand laten lopen dat ik straks net zoveel weeg als Wendy en Georgina bij elkaar opgeteld."

Bekijk hieronder de eerste aflevering van LINDA.lijnt:

Bron: LINDA.tv. Beeld: still uit video.