"Mensen verwachten vaak dat ik geen onzekerheden meer ken. Dan zeggen ze: 'Kom op zeg, op jouw leeftijd? Met jouw staat van dienst?' Ja! Iedereen heeft dat toch? Dus waarom zou ik dat niet hebben?", vertelt Linda de Mol tijdens een interview met NU.nl.

Linda de Mol kennen we ongetwijfeld allemaal als succesvolle televisiepresentatrice en actrice, maar ook zij kampt met haar eigen onzekerheden. Zo zei de presentatrice een week eerder bij Eva Jinek aan tafel dat ze wakker had gelegen toen haar programma's Ik hou van Holland en Postcode Loterij Miljoenenjacht van start gingen bij SBS6. Ook vertelt ze dat ze weleens onzeker is over haar uiterlijk. De presentatrice vindt het belangrijk om daar eerlijk over te zijn.

Uiterlijk

De Mol liet weten dat wel 75 procent van de vrouwen last hebben van onderzekerheden over hun uiterlijk. Dat benoemen, zeggen en delen met elkaar vindt ze daarom heel erg belangrijk. Ze wilt het thema gaan bespreken in de programma's die zij en Jildou van der Bijl, tien jaar lang hoofdredacteur van LINDA en nu mede-creatief directeur, ontwikkelen voor Net5.

Article continues after the ad

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.