Tien jaar geleden gaf niemand een cent voor de relatie van Linda de Mol (53) en de zeven jaar jongere pianist Jeroen Rietbergen. Linda had net Sander, de vader van haar kinderen, de bons gegeven nadat hij overspel had gepleegd. Jeroen verbrak zijn relatie met Lieke van Lexmond toen hij gevoelens kreeg voor Linda. Criticasters kregen echter ongelijk, want de twee zijn na tien jaar nog altijd dolgelukkig. ‘Ik vind Linda nog steeds een wereldwijf,’ zegt Jeroen tegen Story. 

De verrassende romance tussen Linda de Mol (53) en Jeroen Rietbergen (46) deed tien jaar geleden veel stof opwaaien. Linda had in de zomer van 2007 gebroken met Sander Vahle, de vader van haar kinderen Julian (20) en Noa (18), nadat ze hem had betrapt op overspel. Lang bleef ze niet alleen, zoals dat in het verleden ook niet vaak het geval was. ‘Ik ben geen type om alleen te zijn,’ vertelde ze eerder in Story. ‘In november, drie maanden nadat Sander haar huis in ’t Gooi had verlaten, werd ze met Jeroen in New York gesignaleerd. Op dat moment gingen haar vriendinnen er nog vanuit dat Jeroen geen blijvertje zou zijn. Maar Linda voelde vanaf het begin dat hij de man van haar leven was. En ook Jeroen was overtuigd van zijn liefde voor Linda. ‘De afgelopen tien jaar waren de mooiste jaren van mijn leven,’ zegt Jeroen. 

Lees het hele artikel in de Story editie 11. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

In een paar maanden tijd is Imca Marina zoveel afgevallen dat ze twee kledingmaten minder heeft. De zangeres heeft geen idee hoe het komt dat ze zonder enige reden zoveel is afgevallen. Maar een dokter bezoeken, daar wil ze niet aan...

Een dieet heeft ze niet gevolgd en Imca Marina (77) is ervan overtuigd dat ze niets lichamelijks mankeert. Toch is de zangeres meer dan tien kilo afgevallen. ‘Ik heb geen idee waarom ik in korte tijd zoveel gewicht ben kwijtgeraakt,’ vertelt ze aan Story. ‘Het precieze aantal kilo’s weet ik niet, omdat ik nog nooit op een weegschaal heb gestaan. Maar ik weet dat het om twee kledingmaten gaat. En een kledingmaat staat gemiddeld voor vijf kilo. Dus het moet in ieder geval tien kilo zijn.’ Imca’s omgeving maakt zich zorgen en vraagt haar geregeld of ze niet een arts moet bezoeken om de oorzaak te achterhalen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Samantha de Jong voelt zich overweldigd en gesterkt door de ontelbare positieve reacties die ze heeft gekregen na haar openhartige verhaal in Story. Daarin vertelde ze dat haar alter ego Barbie niet meer bestaat. Ze beseft ook dat het moeilijkste nog moet komen en dat ze daar de steun van familie en vrienden bij nodig heeft. Gelukkig heeft ze inmiddels na vijf maanden haar kinderen mogen zien.

Samantha vertelt: ‘Ik heb eindelijk rust gevonden. Ik ben blij dat 2018 bijna is afgelopen. Het begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Het is gelukkig bijna 2019. Ik weet zeker dat dat voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’ Inmiddels heeft Samantha de kans gekregen om haar kinderen Angelina (6) en Milano (3) na vijf maanden weer even in haar armen te sluiten; een emotioneel maar reuze fijn moment voor haar.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders