Begin dit jaar verwachtte niemand nog dat 2020 uiteindelijk zo’n bizar jaar zou worden. Zelf maakte Linda de Mol (56) in een vroeg stadium kennis met het coronavirus. Zo raakte ze naar eigen zeggen begin van het jaar besmet met het virus. 'Ik kon echt niet op mijn benen staan', liet ze in oktober weten. Gelukkig knapte Linda uiteindelijk op, maar sloeg het virus toen wereldwijd toe, waardoor iedereen opeens thuis kwam te zitten. Zo ook de presentatrice.

Er werd in maart een dikke streep door Linda’s werkzaamheden gezet, toen iedereen volgens de coronamaatregelen thuis moest gaan werken. 'Het was een beetje dubbel. De eerste maanden ook echt wel genoten van de rust en niets te hoeven doen. Genieten van de tuin, tijd om vrienden te spreken, sprak je af om te gaan wandelen, dat je weer eens iets anders communiceert dan: we zijn zo druk.'

Article continues after the ad

Eenzaam

Toch was het niet alleen rozengeur en maneschijn, zo laat de Ik hou van Holland-presentatrice weten. 'Het was ook een heel pittig jaar. Veel mensen om me heen die echt wel een beetje depressief zijn, zich eenzaam voelen.' Linda hoopt dan ook dat het snel allemaal goedkomt. Zelf is ze sinds augustus in ieder geval weer hard aan de bak, en ook voor het nieuwe jaar staat haar agenda weer bomvol.

Nieuwe programma's

Op dit moment is ze nog volop op tv te zien met Linda’s Wintermaand, maar ook voor januari staan er een aantal grote projecten klaar. 'In januari ga ik weer door met allerlei nieuwe programma. Ik ben eigenlijk drukker dan ooit.' Een van de drie programma’s die we vanaf volgende maand te zien krijgen? 'Een hele mooi dramaserie die we hebben gemaakt met Tjitske Reidinga in de hoofdrol. Die heet De K van Karlijn.' Dat belooft in ieder geval veel goeds!

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.