Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zouden in verwachting zijn van hun eerste kindje. Op een video die gedeeld is op de Instagram van 'RapNieuwsTv' is te zien dat Vaes tijdens een diner met vrienden foto's van de echo laat zien. Niet heel veel later heeft Lil' Kleine dit ook op zijn eigen Instagram bevestigd. 

Video

Jaimie houdt in de video de echo omhoog, die onder luid gejuich van het gezelschap wordt ontvangen. De woordvoerder van Lil' Kleine was vanochtend niet voor commentaar bereikbaar, dus we moesten nog even in spanning wachten tot het nieuws werd bevestigd. Lil' Kleine heeft nu op zijn Instagram ook een foto van de echo geplaatst.

It’s a boy

Het koppel krijgt een jongen. Bij de beelden op de video stond al de tekst 'It's a boy'. Ook Lil' Kleine heeft bij zijn foto geschreven: 'ITS A BOY 💙'. De rapper heeft eerder al laten weten dat hij graag vader zou willen worden.

Bruiloft

Hij heeft sinds 2017 een relatie met Jaimie Vaes en gaat in 2019 trouwen. “We willen in mei trouwen, maar we hebben nog geen exacte datum”, zei de 24-jarige rapper eerder. Hij ging afgelopen augustus op Ibiza tijdens het verjaardagsfeest van zijn vriendin op één knie.

Article continues after the ad
Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 
Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders