Jaimie Vaes heeft besloten om na het geweldsincident van het stel, voorlopig op Ibiza te blijven. Daar heeft ze haar eigen appartementje waar ze een heerlijke tijd doorbrengt met zoontje Lío. Vader Lil' Kleine woont gewoon in Nederland en wil zijn zoontje ook maar al te graag zien. De twee waren gisteren eindelijk weer herenigd en de rapper heeft zijn mannetje enorm gemist. 

'Ik heb besloten lekker op Ibiza te blijven', zegt Vaes in de nieuwe aflevering van haar eigen serie. 'Ik ben daar super gelukkig, Lío is daar gelukkig dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.' In de serie zien we Jaimie dan ook beste vriend Koen Kardashian rondleiden in haar nieuwe stekje waar blijkbaar Paris Hilton ook heeft gewoond. 

Herenigd

Een drastische beslissing voor het gezin, aangezien de Lil' Kleine wel gewoon in Amsterdam blijft. Op Instagram is dan ook goed te zien hoe blij de vader is dat hij zoontje weer in zijn armen kan sluiten. Samen lopen ze over de boulevard en kleine Lío speelt lekker op het strand. 'Heb je gemist m’n jongen', schrijft de trotse vader bij de video.

De tekst gaat verder onder de foto's. 

Article continues after the ad

Geweldsincident 

Een aantal maanden geleden kwam Lil Kleine flink onder vuur te liggen, omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel op Ibiza. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie weleens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op het Spaanse eiland was gebeurd, gaf het stel, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet.

'Even pauze'

Toch kwam er niet veel later naar buiten dat de twee een pauze in hadden gelast. Toch houdt Vaes wel hoop aangezien ze het woordje ‘even’ noemt. 'Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering.' Ook vertelde ze al eerder dat de huwelijksplannen nog niet definitief van de baan zijn. 'Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op', aldus Jaimie eerder in haar eigen serie.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.