De relatie tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes zou in zwaar weer verkeren. Het gerucht werd aangewakkerd omdat de twee al tijden geen romantische foto van elkaar hebben geplaatst op social media. De rapper laat weten wat er precies aan de hand is. 

Via zijn management weliswaar. 

Article continues after the ad

Roddels

'Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus', laat zijn management weten aan RTL Boulevard. Is de koek dan toch nog niet op?

Ontvolgen

De geruchten werden gisteren aangewakkerd toen bekend werd dat Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie elkaar hadden ontvolgd op Instagram. Dus ja, 1 en 1 is 2. Maar dat schijnen ze in het verleden al eerder te hebben gedaan. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Dubai

Onlangs vierde het gezinnetje (met zoontje Lío) vakantie in Dubai. Door de coronacrisis waren ze genoodzaakt langer te blijven. Begin mei keerde ze weer (na twee maanden) terug naar Nederland. Het lijkt er nu op dat Jaimie op Ibiza is met hun zoontje en de rapper gewoon in Amsterdam.

Wordt vervolgd...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚲♥️

Een bericht gedeeld door 𝙹𝙰𝙸𝙼𝙸𝙴 𝙹𝙾𝙰𝙽𝙽𝙴 𝚅𝙰𝙴𝚂 (@jaimievaes) op

Bron: RTL Boulevard Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.