lil klene

De organisator van het Belgische festival Paal op Stelten is niet te spreken over het optreden van Lil Kleine. De rapper speelde volgens organisator Ludo Claes slechts twintig minuten in plaats van een halfuur. Bovendien had de 24-jarige Amsterdammer een fles drank bij zich op het podium, terwijl veel kinderen naar het optreden waren gekomen, zo vertelt Claes aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

"Wat mij betreft, hoeft hij niet meer te komen. Wij willen als festival geen slecht voorbeeld op het podium", zegt de organisator over Lil Kleine. "Ook achter de schermen begrijpt hij niet dat anderen er bezig zijn met hun materialen en verwacht hij dat iedereen aan de kant gaat voor hem. Zijn vijf bodyguards helpen hem daar wel een handje bij." Claes heeft achteraf niet meer gesproken met Lil Kleine, zo vertelt hij. "Misschien maar goed, want dan had ik dingen gezegd die ik beter niet zou zeggen."

Article continues after the ad

Festival

Paal op Stelten vond 2, 3 en 4 augustus plaats in de Belgische plaats Paal. Naast Lil Kleine stonden onder meer Milow en Queen-coverband Killer Queen op het podium. 

Geen commentaar

Het management van Lil Kleine was maandagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)