Lil' Kleine zit nog altijd met zijn gezin vast op Dubai. Daar vandaan laat hij weten dat 'die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen.'

Begin april liet de rapper aan NU.nl al weten 'zichzelf een mooier en beter persoon te willen zien worden.'

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven. 🤍

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Eten

'Het gaat goed, ik heb het heerlijk. Ik volg de situatie in Nederland natuurlijk, en hoop dat die snel verbetert. Hier zijn de meeste gelegenheden ook gesloten, maar wij zitten in een hotelcomplex met villa's en appartementen waar de restaurants gelukkig wel open zijn', aldus de zanger. 

Lil' Klein kreeg bakken kritiek over zich heen toen hij tijdens de crisis met zijn gezin naar Dubai vertrok. Ook toen ze ook nog eens de spot dreven met het levensgevaarlijke virus (Gucci mondkapjes opdoen en geld in plaats van toiletpapier gebruiken) lag het stel helemaal onder vuur.

Boos

Iets waar vriendin Jaimie niet bepaald van gediend was. 'Lieve mensen, wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het COVID-19 virus had gehoord', schreef ze indertijd. Het is niet bekend hoe lang het gezin nog op Dubai zal verblijven. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Bron: Nu.nl/Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.