Lil' Kleine beste vriend

Lil' Kleine is lekker met zijn gezin vakantie aan het vieren op Ibiza en geniet volop van zijn kleine beste vriend, zoontje Lió. Dat laat de foto zien die zijn verloofde Jaimie Vaes op Instagram heeft geplaatst.

"Hallo, ik ben Lió en ik ben schattig", schrijft de trotse moeder bij de foto van haar twee grote liefdes. De rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, kijkt verliefd naar zijn kleine vriend.

Article continues after the ad

Beste vriend

Lió Zion Vaes Scholten kwam op 9 juni ter wereld en is nu al de beste vriend van zijn vader. In een interview met Grazia vertelde Lil’ Kleine eerder over wat voor vader hij hoopt te worden. ‘Ik word zijn beste vriend’, zei hij toen en dat kunnen we zien aan de foto. ‘Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben’, aldus de rapper.

Kleine knapperd

Lil’ Kleine reageert onder de foto en schrijft: ‘Kind van zijn moeder’. Bekende vrienden van het verloofde stel vinden de kleine Lió ook een heerlijk ventje. Zo reageert Anna Nooshin met: ‘Hij is zo knap’ en schrijft Chantal Janzen: ‘Kleine jongen’, met een hartje. Een andere volger vindt dat Lió op zijn vader lijkt. ‘Ahhh, wat lijkt hij op z’n papa. Dezelfde ogen’, schrijft ze.

Trouwplannen

Jorik en Jaimie zouden afgelopen mei trouwen, maar vanwege haar zwangerschap is de bruiloft verplaatst naar volgend jaar. ‘Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil’, zei Jorik eerder tegen RTL Boulevard.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Instagram