De appel valt niet ver van de boom. Dat geldt ook voor Lil' Kleine en zijn zoontje Lío. Het jochie is nog geen drie maanden oud, maar hij heeft nu al dezelfde expressies als zijn vader.

De rapper staat erom bekend om 'stoer' te kijken, en dat heeft de kleine Lío nu al overgenomen! Lil' Kleine deelt een foto waarop ze beiden fronsend kijken. De gelijkenissen tussen vader en zoon vallen niet te ontkennen. 'Dezelfde look gewoon, baas,' reageert dj Nicky Romero. 'Zo vader, zo zoon,' schrijft een fan.

Article continues after the ad

Een uur per dag

Jorik zou slechts één uur per dag doorbrengen met zijn zoontje Lío, zo vertelde hij eerder. 'Dan lig ik op de bank en geef ik hem een flesje. Dus ik kijk er naar uit dat hij iets ouder wordt. Het is leuk als ik thuiskom, maar er is niet veel spectaculairs aan.' Hij vindt de opvoeding dan ook vooral de taak van Jaimie. 'Hij slaapt en hij eet, en het is aan haar om daaraan te voldoen.'

Trouwen

Jorik en Jaimie zijn al samen sinds 2017 en laten ons via social media vaak zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. Vorig jaar augustus vroeg Lil' Kleine zijn vriendin ten huwelijk. De twee waren samen in Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Vaes op één knie ging.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.