Vlak voordat het Nederlandse kabinet strengere maatregelen invoerde om het coronavirus in te dammen, stapten Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes op het vliegtuig. En juist daarom ligt het koppel flink onder vuur.

De rapper en zijn verloofde genieten van een luxueuze vakantie in Dubai. Op Instagram Stories is te zien dat ze massages krijgen, rijden in dure auto's en zonnen aan het zwembad. Dat het stel juist nu op vakantie is gegaan, zorgt voor veel negatieve reacties. Op dit moment is het niet meer mogelijk om naar Dubai af te reizen.

Article continues after the ad

Klaar met kritiek

Jaimie is helemaal klaar met de kritiek. 'Lieve mensen, wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het COVID-19 virus had gehoord. Mijn partner heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt en na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg om te genieten van een weekje rust,' schrijft ze op Instagram Stories.

'Houd je commentaar voor je'

Het had niet veel gescheeld of het gezin had helemaal niet op vakantie gekund. 'Een dag later en wij waren niet meer ons vakantie bestemming ingekomen.' De verloofde van de rapper vindt dat iedereen zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. 'Wij vieren hier vakantie met vele andere gezinnen, die hier, ook de restricties moeten ondervinden die zijn opgelegd om verdere virusverspreiding te voorkomen. De simpele oordelen zijn altijd makkelijk, helemaal naar mijn vriend. Maar misschien is het niet altijd zo zwart op wit als dat het lijkt… Als wij onze vakantie hadden afgezegd en vervolgens thuis waren gebleven.. Was het dan wel goed geweest voor jullie? En hadden jullie dan wel een keer jullie commentaar voor je gehouden? Of mag iedereen voor zich weten hoe hij/zij deze aankomende tijd doorbrengt en zorgt voor een veilige omgeving voor zijn/haar eigen gezin?'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.