Lieke heeft de afgelopen dagen genoten van een heerlijke citytrip met haar zus Jetteke. De twee gingen naar Londen waar ze een etentje in een luxe restaurant wel een héél bijzonder iemand tegen het lijf liepen.

Lieke van Lexmond ontmoet Oprah

In het restaurant waar Lieke en haar zus gingen dineren, zagen ze plots niemand minder dan Oprah Winfrey zitten, samen met actrice Reese Witherspoon. En niet van een afstandje in een privé hoekje, maar ‘gewoon’ aan een tafeltje naast hen.

Lieke maakte van de gelegenheid gebruik om met Oprah samen op de foto te gaan. ‘Wát een avond’ schrijft ze bij de foto op Instagram. “Ze is echt al vanaf dat ik klein ben mijn inspiratie en het was dan ook enorm bijzonder haar zo tegen te komen. Ze is echt net zo fantastisch als dat ik gehoopt had. Love her”, aldus Lieke over de ontmoeting in RTL Boulevard.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Hollandse Hoogte | Bron: Flair

Maar weinig mensen kennen Paul Verhoeven, die woensdag 80 jaar oud wordt, zo goed als biograaf Rob van Scheers. Al bijna drie decennia volgt de journalist de belangrijkste filmmaker die Nederland heeft voortgebracht en sprak met vrijwel alle mensen die ooit met Verhoeven samenwerkte.

'Er zijn twee soorten mensen in dit leven', stelt Van Scheers. 'De ene groep dat zijn jij en ik. De andere groep bestaat uit bevlogen makers die iets willen toevoegen aan de wereld. Tot die groep behoort Paul Verhoeven.'

Overslaan

Het feit dat de regisseur zijn verjaardag overslaat omdat hij op de set van zijn nieuwste film staat, het lesbische nonnenepos Bernedetta, is kenmerkend. 'De enige reden waarom iedereen er zo’n ding van maakt, is dat we het tientallig stelsel hanteren. Als we het twaalftallig stelsel zouden hanteren, zou er niets aan de hand zijn deze zomer', zo citeert de biograaf Verhoeven. 'Dat is Paul ten voeten uit.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Hoewel Yolanthe regelmatig kiekjes van zichzelf op Instagram post, is deze laatste variant er toch wel eentje voor in de boeken. De foto werd gemaakt bij een shoot in Los Angeles en wat ziet ze er prachtig uit!

Ook haar volgers zijn enthousiast. Een iemand merkt zelfs op: 'Je lijkt hier op de brunette versie van Pamela Anderson uit haar Baywatch-tijd.' Toch is er ook kritiek. Volgens sommige mensen zou ze namelijk 'al die make-up' en 'photoshop' niet nodig hebben. 'Zo veel make-up heb je niet nodig Yolanthe, je bent mooi van jezelf!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders