Lieke van Lexmond is afgelopen weekend bevallen van een kerngezonde zoon. Het jongetje draagt de naam Zef Hans Boudewijn. De presentatrice vertelt openhartig over de bevalling en waarom ze voor deze naam heeft gekozen.

Lees ook: Hoera! Lieke van Lexmond is bevallen van een zoon en hij heet...

Voorspoedige bevalling

De tweede bevalling van de presentatrice verliep heel soepel. "Het ging heel voorspoedig in vergelijking met vorige keer," vertelt Lieke aan RTL Boulevard. De BN'er is bevallen in OLVG West te Amsterdam, waar ze goed werd geholpen door het team. "Ik ben stapelverliefd." 

Article continues after the ad

Bijzondere naam

Lieke en haar man hebben voor een bijzondere naam gekozen, Zef. Ze onthult dat er een reden achter zit. "We vonden het een coole naam. We wilden een traditie in stand houden. Mijn man heet Bas en zijn broer Tim, dus we houden de familie van Veggel met drie letters. Zef vonden we leuk aansluiten bij zijn broer Vik, Hans Boudewijn is vernoemd naar zijn opa's." 

Grote broer

Zoontje Vik vindt het fantastisch dat hij grote broer is. "Hij vindt het leuk. Hij komt elke dag even binnen, dan kust 'ie even zijn broertje en dan is 'ie weer weg. Hij is helemaal happy, het gaat heel goed", vertelt Lieke vol trots over haar eerste zoon. 

Beeld: Peter Smulders