Lieke van Lexmond is afgelopen weekend bevallen van een kerngezonde zoon. Het jongetje draagt de naam Zef Hans Boudewijn. De presentatrice vertelt openhartig over de bevalling en waarom ze voor deze naam heeft gekozen.

Lees ook: Hoera! Lieke van Lexmond is bevallen van een zoon en hij heet...

Voorspoedige bevalling

De tweede bevalling van de presentatrice verliep heel soepel. "Het ging heel voorspoedig in vergelijking met vorige keer," vertelt Lieke aan RTL Boulevard. De BN'er is bevallen in OLVG West te Amsterdam, waar ze goed werd geholpen door het team. "Ik ben stapelverliefd." 

Bijzondere naam

Lieke en haar man hebben voor een bijzondere naam gekozen, Zef. Ze onthult dat er een reden achter zit. "We vonden het een coole naam. We wilden een traditie in stand houden. Mijn man heet Bas en zijn broer Tim, dus we houden de familie van Veggel met drie letters. Zef vonden we leuk aansluiten bij zijn broer Vik, Hans Boudewijn is vernoemd naar zijn opa's." 

Grote broer

Zoontje Vik vindt het fantastisch dat hij grote broer is. "Hij vindt het leuk. Hij komt elke dag even binnen, dan kust 'ie even zijn broertje en dan is 'ie weer weg. Hij is helemaal happy, het gaat heel goed", vertelt Lieke vol trots over haar eerste zoon. 

Beeld: Peter Smulders

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’