Lieke van Lexmond is al heel wat jaren gelukkig met haar man Bas van Veggel. Hij viert vandaag zijn verjaardag en dat is voor de presentatrice aanleiding om hem flink in het zonnetje te zetten met een zoetsappige boodschap.

Omdat Bas vandaag jarig is, deelt Lieke een zwartwitfoto van haar echtgenoot. 'Liefste lieveling, alles aan jou, jij maakt me zo gelukkig,' begint ze haar ode. 'Happy birthday. Zullen we heel oud worden samen? En heel veel blijven lachen en elkaar liefhebben?' Lieke deelt er ook nog een gedicht bij: 

 Ik hou van jou
Met heel mijn hart en ziel
Hou ik van jou
Langs zon en maan
Tot aan het ochtendblauw
Ik hou nog steeds van jou

Lieke's bericht ontroert haar volgers. 'Pure liefde wat zal dat de wereld goed doen,' reageert Rossana Kluivert. 'Gefeliciteerd met je knappe man, lijkt wel een filmster!', merkt Bettina Holwerda op. 

Article continues after the ad

Toscaanse bruiloft

Lieke en Bas gaven elkaar vier jaar geleden het jawoord in het romantische Toscane. De voormalig GTST-ster droeg een bruidsjurk van Claes Iversen Couture. 'Dit weekend was magisch, omringd met onze allerliefsten,' blikt ze terug. De presentatrice is nog altijd gelukkig met Bas, die ze haar 'droomman' noemt. 'Dank liefste Bas, wij kunnen ‘raak zien’ bij elkaar.'

Zoontjes

Het echtpaar heeft twee kinderen. In 2014 werden zij de trotse ouders van zoontje Vik en in 2017 werd hun tweede zoon Zef geboren.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.