Na drukke werkdagen bij The Voice Senior, is Lieke van Lexmond (39) met haar gezin naar Italië afgereisd. De presentatrice deelt vrolijke vakantiekiekjes met haar man Bas en hun twee zoons.

Lieke ziet vakantie als het moment om herinneringen te maken met haar gezin. 'Intens genieten van de heerlijke dagen, avonden, verrukkelijke eten, spelletjes en vooral veel leuke gesprekken met elkaar. LOVE', schrijft ze op Instagram. Ze deelt een vakantiefotoreeks met haar volgers, waaronder een gezinsfoto. Lieke's zoontjes, Vik en Zef, dragen dezelfde outfit. 

Article continues after the ad

Prachtgezin

Lieke's fans reageren enthousiast. 'Wat fantástisch! Heerlijk genieten met je 3 leuke mannetjes. Leuke foto's!', reageert een fan. 'Mooi gezin', schrijft een ander.

Toscaanse bruiloft

Lieke en Bas gaven elkaar vijf jaar geleden het jawoord in het romantische Toscane. De voormalig GTST-ster droeg een bruidsjurk van Claes Iversen Couture. 'Dit weekend was magisch, omringd met onze allerliefsten,' blikt ze terug. De presentatrice is nog altijd gelukkig met Bas, die ze haar 'droomman' noemt. 'Dank liefste Bas, wij kunnen ‘raak zien’ bij elkaar.'

Zoontjes

Het echtpaar heeft twee kinderen. In 2014 werden zij de trotse ouders van zoontje Vik en in 2017 werd hun tweede zoon Zef geboren.

Lieke op zijspoor bij RTL?

Er gaan geruchten over een ontslag voor Lieke bij RTL. De zender zou van Lieke af willen, denkt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. 'Lieke van Lexmond is vrijwel ongemerkt naar de achtergrond verdwenen bij RTL,' staat in het blad. 'De presentatrice lijkt op een zijspoor te zijn gezet bij RTL.' Dat zou te maken hebben met de kritische opmerkingen die Lieke maakte over het programma Undress for Love dat ze presenteerde. Ze vond de datingshow van laag niveau. 'Misschien vielen die uitspraken niet in goede aarde bij de zenderleiding, want sindsdien liggen de tv-klussen voor haar niet voor het oprapen,' aldus het blad.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.