De breuk met The Voice-kandidate Kimberly Maasdamme heeft er diep in gehakt bij Just Say Yes-acteur Juvat Westendorp. Anderhalf jaar nadat hun relatie ten einde liep, heeft hij nog altijd geen nieuw geluk gevonden.

Spatte hij vorig jaar van het filmdoek als de strippende bouwvakker Thijs in Onze Jongens in Miami, momenteel schittert Juvat Westendorp (32) in de Netflix-romcom Just Say Yes. In deze romantische komedie vertolkt hij de narcistische Alex, die trouwplannen heeft met Lotte (Yolanthe Cabau).

Lust boven liefde

Voor Juvat zélf nog de ver-van-zijn-bed-show. Er waren periodes waarin lust boven liefde ging, vertelde hij ooit in Beau Monde. ‘Het was vooral leeg, dat scharrelen met vrouwen.’ Hij was echter nooit respectloos, zo ging hij met zijn veroveringen naar de bioscoop of het strand. ‘Alleen maar zeggen: We duiken het bed in en dan moet je de deur uit, dat kon ik niet,’ aldus Juvat, die klaar was met scharrelen toen hij in 2018 een relatie kreeg met Kimberly Maasdamme – bekend van The Voice of Holland. Deze zangeres was zijn ideale vrouw: lief, leuk, grappig, zorgzaam en knap.

Liefdesverdriet

Maar in de herfst van 2019 was hun relatie voorbij. Juvat zei in Shownieuws dat het niet werkte tussen hen, maar dat ze vrienden bleven. Een jaar later bleek dat de breuk er flink had ingehakt. ‘Ik heb veel liefdesverdriet gehad,’ aldus Juvat. Hij miste iemand om tegenaan te leunen. Diegene is hij nog niet tegengekomen. Maar door geduld te hebben en niet te snel ergens in te stappen, denkt hij dat de ware op zijn pad komt.

Article continues after the ad

Door: Joël Pollemans | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.