Pamela Anderson is onlangs voor de vijfde keer getrouwd. Deze keer is bodyguard Dan Hayhurst de gelukkige. Volgens Dan’s verbitterde ex Carey zal de echtverbintenis niet lang standhouden, want er zou nu al het nodige zijn voorgevallen in Pamela’s prille huwelijk.

Nieuwe liefde

Ik ben precies waar ik moet zijn: in de armen van een man die oprecht van mij houdt.’ Pamela Anderson (53) kan haar geluk niet op nu ze twee maanden geleden haar jawoord heeft gegeven aan haar bodyguard Dan Hayhurst. Er ontstond pas meer tussen de twee toen Dan klusjes in Pamela’s huis deed op Vancouver Island in Canada. Daar, tussen de hamers en spijkers, sloeg de liefdesvonk over. Met een recent huwelijk tot gevolg! Carey (42), de inmiddels ex van Dan, heeft er geen woorden voor. Volgens haar was zij nog samen met hem, toen hij een geheime relatie aanknoopte met Pamela.

Article continues after the ad

Affaire

‘We waren vijf jaar samen en hebben allebei kinderen uit eerdere relaties. We vormden een fijn samengesteld gezin, en waren heel gelukkig,’ vertelt ze in The Sun. ‘Totdat Pamela in ons leven kwam. Ze had hem ingehuurd om haar huis te renoveren. Hij werkte al zo’n zes maanden bij haar voordat ze een affaire begonnen. En dat vond ik opmerkelijk, want aanvankelijk klaagde hij steen en been over Pamela. Hij vond haar veeleisend, hij noemde haar zelfs gestoord. Dus toen ik ontdekte dat ze verliefd waren geworden, was ik geschokt. Het is zuur, want we verhuisden naar Vancouver Island om na onze eerdere mislukte relaties samen een nieuwe start te maken.’ Volgens Carey heeft het huwelijk van Dan en Pamela weinig kans van slagen en zou het een kwestie van tijd zijn dat hun scheiding wordt aangekondigd. ‘Hij heeft al drie keer haar auto vernield en twee keer haar boot. Ze zitten continu te drinken. Ik weet dat Dan erg manipulatief kan zijn. Ik zie dit huwelijk niet als iets blijvends. Ik zou erg verrast zijn.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 06 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.