Afgelopen maandag werd in Chateau Meiland bekendgemaakt dat het over en uit is tussen Erica Meiland en Sander van Betten. Maar nu is uitgelekt dat er helemaal nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie. Waarom werd daarover gejokt?

De veelbesproken liefdesrelatie van Erica Meiland en Sander van Betten is voorbij! Dat werd afgelopen maandagavond onthuld in Chateau Meiland. ‘Als date is het niets geworden, maar hij is nu vriend van de familie,’ vertelde de voice-over. Over de reden van de breuk werd niets verteld. ‘Er gaat een verhaal rond dat ik ruzie zou hebben met Maxime (de dochter van Erica – red.) en dat we om die reden uit elkaar zouden zijn,’ vertelt Sander vooraf aan de uitzending aan Story. ‘Maar ik heb met niemand ruzie en al helemaal niet met Maxime.’

Article continues after the ad

Reden

Over de reden van de breuk met Erica wil Sander geen opheldering geven. Na de bekendmaking van de romance van Erica en Sander, beweerden bronnen tegenover Story dat de relatie in scène zou zijn gezet voor de kijkcijfers. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime tijdens een van de afspraakjes van Erica en Sander, vormde daarvoor natuurlijk ook een goede voedingsbodem. Sander ontkent dat, en stelt dat ze wel degelijk verliefd waren. Maar Erica onthult nu dat er helemaal geen sprake was van een liefdesrelatie.

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 18 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Door: Nick Dijkman | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.