Glennis Grace gaat door een moeilijke periode. Ze is flink ziek geweest van haar relatiebreuk en begin december kwam haar vader vlak voor de feestdagen te overlijden. Naar omstandigheden gaat het goed met de zangeres en dat heeft ze onder andere te denken aan haar ex Lévy die er ondanks alles voor haar was in deze moeilijke tijd. 

Ondanks dat de twee al een poos uit elkaar zijn, was ex Lévy toch aanwezig tijdens het afscheid van de vader van Glennis. In Shownieuws vertelt Glennis waarom.

Article continues after the ad

Steun en toeverlaat 

'Op het moment dat het slecht ging met mijn vader, zaten we in die periode dat we net uit elkaar waren,' vertelt de zangeres. 'Maar ik heb altijd gezegd tegen hem en mijn familie dat hij erbij moest zijn. Hij heeft mijn vader ook in zijn laatste moment van het leven meegemaakt. Glennis is Lévy dan ook erg dankbaar dat hij erbij kon zijn. 'Ik had hem wel heel erg nodig op dat moment. En dat is erg fijn geweest.'

Nieuwe gevoelens

De vraag of er dan toch weer gevoelens voor elkaar ontstaan kon niet uitblijven. 'Mijn gevoel voor Lévy gaat nooit weg,' laat Glennis stellig weten. 'Ik denk dat je zo iemand maar één keer in je leven tegenkomt. Als normaal gesproken mijn relatie over gaat is het écht klaar. En dat heb ik met hem niet,' aldus Glennis. 

Goedkomen 

Dyantha is benieuwd naar de reden waarom het dan niet werkte. Glennis laat zich daar niet graag over uit maar kan wel zeggen dat ze dat ze het nog aan het uitzoeken zijn. 'De reden dat ik geen afscheid van hem kan nemen, overheerste heel erg,' vertelt de zangeres. 'Hij is ook nog heel veel bij mij. En we zijn wel aan het kijken of het nog goed kan komen,' aldus een lachende Glennis. 

Liefde voor altijd

Of het hart van Glennis ooit open staat voor iemand anders, mocht de relatie niet meer te redden zijn? 'Nee ik denk het niet. Toen ik het filmpje openbaar maakte dat het uit was tussen ons, heb ik ook gezegd de deur staat nog op een kier. Mijn liefde voor hem zal nooit weg gaan en zijn liefde voor mij ook niet.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.