Nu Samantha 'Barbie' de Jong door een moeilijke tijd gaat, heeft ze veel steun aan Rolf Tangel. De ex-geliefdes hebben altijd goed contact gehad. En dat blijkt: ze hebben elkaar op hun lichaam laten vereeuwigen. Of is er tóch sprake van een liefdeshereniging?

'His beauty' prijkt er nu op de arm van de voormalig realityster. Het is een verwijzing naar Rolf, die 'her beast' op zijn lichaam heeft staan. De twee hebben de creaties afgelopen vrijdag laten zetten in een tattooshop in Eindhoven. 'Rolf en ik hebben samen een passende tattoo laten zetten, HIS BEAUTY & HER BEAST, past ook wel bij ons haha,' laat Samantha op Instagram weten. Dat is niet het enige wat ze heeft gedaan. Ze heeft ook een tatoeage laten coveren met een vlinder.

Moeilijke tijd

De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Breuk

Barbie en Rolf hadden enkele maanden een relatie. In september 2017 gingen ze uit elkaar.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.