Marco van Basten en zijn vrouw Liesbeth genieten intens van hun nieuwe status als grootouders. Het had echter maar weinig gescheeld of hun leven had er heel anders uitgezien. Nog toen Marco bondscoach was van Oranje, hing hem een fikse gevangenisstraf boven het hoofd.

Verrassing

Oud-topvoetballer Marco van Basten (56) deelt zelden iets uit zijn privéleven op social media, dus was het een hele verrassing toen hij een foto postte van hem en zijn vrouw Liesbeth met hun twee kleinkinderen. Die werden hen dit jaar geschonken door hun dochters Rebecca (30) en Angela (29). Marco, die vorige week op tv nog vertelde het ‘geweldig’ te vinden om opa te zijn, had zelf tot zijn spijt vanaf zijn vierde jaar al geen grootvader meer en zal juist daarom zijn uiterste best doen om die rol met verve te vervullen.

Article continues after the ad

Deborah

Over de naam van Marco’s jongste dochter is een wijdverbreid misverstand ontstaan door toedoen van haar ouders zelf. Marco was niet bij de tweede bevalling van zijn Liesbeth – in een ziekenhuis in Milaan – omdat hij een belangrijke wedstrijd had met zijn toenmalige team AC Milan. Liesbeth wist dat ze in haar eentje zou gaan bevallen van een meisje dat de naam Deborah zou krijgen.

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.