Na haar tv-interview met INXS-zanger Michael Hutchence vertrouwt de Britse presentatrice Paula Yates een vriendin toe dat hij ‘zo hartverscheurend mooi is, dat ze er knikkende knieën van krijgt’. Tóch had ze, toen Michael haar had meegevraagd naar zijn hotelkamer, verschrikt gezegd: ‘Ik dacht het niet! Ik ben nét moeder geworden.’

Negen jaar later, in 1994, brengt het lot hen opnieuw samen in Paula’s ochtendprogramma Big Breakfast, waarin ze haar gasten in bed interviewt. Voor het oog van miljoenen kijkers vallen Michael en Paula als een blok voor elkaar. In de negen tussenliggende jaren is Paula getrouwd met Bob Geldof, moeder geworden van drie dochters – Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom en Pixie –  en heeft ze een paar succesvolle boeken geschreven over het moederschap. Paula is echter niet gelukkig. Aan vrienden vertelt ze dat haar man de grootste controlfreak is die ze kent. Wat zij lief en zorgzaam vond toen ze jonger was, ervaart ze nu als verstikkend. Bob Geldof is een superster. Niet zozeer door het succes van zijn groep The Boomtown Rats, maar vooral omdat hij in 1985 Live Aid organiseerde: het eerste megaconcert voor het goede doel. Hij zamelt meer dan 100 miljoen euro in voor hongerend Afrika, wordt door koningin Elizabeth tot ridder geslagen en krijgt de bijnaam Saint Bob (Heilige Bob).

Seksuele avonturier

Michael Hutchence is van een heel ander kaliber. Hij koestert de reputatie van een seksuele avonturier, heeft standaard meer dan één partner tegelijkertijd, en zijn looks en sensualiteit brengen vrouwen van allerlei pluimage in vervoering. Op het moment dat hij valt voor Paula, zit Michael in een relatie met supermodel Helena Christensen. Paula mag dan vóór haar moederschap een tamelijk wild leven hebben geleid, vergeleken bij Michael is ze de onschuld zelve. In een interview zegt Michael: ‘Het beste dat je kunt doen is de hele dag dronken zijn, drugs gebruiken en seks hebben.’ Na de ochtendshow duiken Paula en Michael onmiddellijk Michaels hotelbed in. Hun verhouding is stormachtig en doordrenkt van seks. Paula doet er niet écht geheimzinnig over. Trots laat ze vriendinnen Michaels voicemails horen waarin hij belooft haar vast te binden en seksueel buiten zinnen te brengen. 

Lees het hele artikel in Story 5. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia