Raymond van Barneveld heeft een bijzondere zondag achter de rug. De darter maakte voor het eerst kennis met zijn kleinzoon, Róan.

Raymond werd vorige week opa van de kleine Róan, zoon van zijn dochter Daisy en schoonzoon Angelo. De eerste kennismaking tussen opa en kleinzoon was gisteren. 'Mag ik jullie voorstellen aan Róan,' schrijft de kersverse opa op Twitter. 'Super trots om hem vandaag in mijn armen kunnen sluiten.' Het pasgeboren jochie slaapt als een roos in de armen van Raymond. 

Article continues after the ad

Samenwonen

De darter is bijna een jaar gelukkig met de Britse Julia. Dat Raymond nog altijd samen is met Julia, werd in de beginfase van hun relatie niet verwacht. Dat had voor een groot deel te maken met het grote leeftijdsverschil plus het feit dat Julia in Londen woont en werkt en Raymond al jarenlang klaagt over het feit dat hij als dartsspeler veel moet reizen. Intussen heeft Raymond een oplossing gevonden om minder te hoeven reizen, maar Julia wel vaker te zien. ‘Raymond gaat in Nederland samenwonen met Julia,’ laat Jaco weten. ‘Julia zal in de loop van 2020 naar ons land komen. Ik weet nog niet of ze huis en haard in Engeland achterlaat, of heen en weer gaat pendelen.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.