In het eerste interview na de geboorte van baby Archie zagen we prins Harry enorm glunderen voor de camera. De kersverse vader kan zijn geluk dan ook niet op. Ook gisteren bleek weer dat hij enorm trots is op zijn zoon en hij grijpt iedere kans aan om over het jochie te praten.

Aanleiding

Hoewel Harry het liefst iedere minuut door zou brengen met zijn vrouw Meghan en hun pasgeboren zoon, roept de plicht helaas ook gewoon weer. Dinsdag bracht de hertog van Sussex een kinderziekenhuis in Oxford en raakte daar aan de praat met een moeder van een van de zieke patiëntjes. Zij had ook haar dochtertje van 10 weken oud bij zich, en dat bleek de perfecte aanleiding om een gesprek aan te knopen.

Article continues after the ad

Wennen

De vrouw in kwestie vertelt aan Hello waar ze het zoal over gehad heeft met Harry. “Hij vroeg of mijn dochter al wat rustiger is, omdat baby’s de eerste 10 weken wat onrustig kunnen zijn. Hij zei dat hij steeds meer aan zijn zoontje begon te wennen en dat Archie perfect past in hun gezin. Harry vertelde dat hij meteen voelde als een onderdeel van hun familie en dat hij zich geen leven zonder hem voor kan stellen.”

Baby Sussex

In de ochtend van 6 mei bracht Meghan Markle haar eerste kindje ter wereld. ’s Middags werd het heuglijke nieuws bekendgemaakt met een bijzondere Instagram-post, waarbij meteen vermeld werd dat het een jongetje was geworden. Een paar dagen later werd het kleintje voor het eerst aan de wereld getoond en kregen we te weten dat hij naar de naam Archie luistert.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Flaironline.nl | Beeld: ANP