Ruud de Wild mocht afgelopen dinsdag het ziekenhuis verlaten. Vorige week werd de NPO Radio 2-dj opnieuw geopereerd wegens complicaties na een darmoperatie. Gelukkig is daar zijn zoon om hem een bezoekje te brengen en een hart onder de riem te steken.

Johnny kwam langs en dat toverde een grote glimlach op het gezicht bij zowel vader als zoon. 'Zo fijn om weer thuis te zijn. Vandaag is Johnny mijn cheer upper', schrijft de radio-dj dan ook.

Article continues after the ad

Lief

Heel vaak krijgen we de kinderen van Ruud niet te zien, maar dit zoete plaatje maakt wel meteen alles goed. Ook zijn volgers smelten bij het zien van dit beeld. 'Hoe lief!❤️❤️', reageert Wendy van Dijk. Een ander merkt op: 'Wat een super foto❤️ nu bouwen aan goed herstel en laat je maar goed verwennen door je lieve vrouw😍.'

Kinderen

Johnny en dochter Teddy kreeg de Wild uit zijn relatie met Aafke Burggraaf en de radio-dj heeft nog een dochter. Samen met actrice Tatum Dagelet werd hij de trotse ouder van dochter Toy Travis.

Darmkanker

De Wild maakte in maart bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Hij mocht vrij snel na de operatie naar huis, maar werd niet veel later vanwege complicaties toch weer opgenomen in het ziekenhuis.

Radio

Ruud de Wild is de komende maanden niet op de radio te horen in zijn NPO Radio 2-programma De Wild in de Middag. Eddy Keur vervangt hem tijdelijk.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.