De zomer zit er op, en dat betekent dit jaar voor de royal families van Denemarken en Groot-Brittannië dat zij hun jonkies zien uitvliegen… zo de schoolbanken in.

In Denemarken brak dinsdag het moment aan voor liefst drie prinsjes en prinsesjes om naar de basisschool te gaan. Prinses Athena (5) van prins Joachim en prinses Marie meldde zich aan de hand van papa bij haar nieuwe privéschool Sct. Joseph Sisters, waar ook haar oudere broer op zit.

 

H.H. Prinsesse Athena har i dag haft første skoledag på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup. ? H.K.H. Prinsesse Marie ©

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

Josephine en Vincent (6), de tweeling van kroonprins Frederik en zijn Mary werden gespot op het schoolplein van de openbare school Tranegård, waar oudere broer Christian en zus Isabella ook naartoe gaan. De normaal gesproken onafscheidelijke tweeling is ingedeeld in twee verschillende klassen, volgens Frederik ‘omdat ze ook andere vriendjes moeten maken’. Zo te zien had Vincent er die ochtend nog een traantje om gelaten, de arme ziel.

 

 

D.K.H. Prins Vincent og Prinsesse Josephine på deres første skoledag. ? H.K.H. Kronprinsessen ©

Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

Blijft alleen prins George (4) van William en Kate nog over. Zijn eerste schooljaar begint pas op 7 september. Dan moet hij zich melden bij Thomas’s Battersea, in zuidwest Londen.

Nederland

In Nederland is sprake van een andere schoolstart: prinses Alexia gaat met ingang van dit schooljaar voor het eerst naar de middelbare school. Zij meldt zich op de brugklas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haaf, waar prinses Amalia ook naar school gaat.

Bron: Nouveau 

 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders