Kim-Lian van der Meij is ontslagen uit het Zweedse ziekenhuis waar ze eerder werd opgenomen voor haar nierbekkenontsteking. Ze heeft eindelijk haar kinderen weer in haar armen kunnen sluiten. Van dit bijzondere moment deelt Kim-Lian een liefdevol kiekje op Instagram. 

Nierbekkenontsteking

Afgelopen maandag liet het management van Kim-Lian weten dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Ze had veel pijn en koorts en bleek een nierbekkenontsteking te hebben. Vandaag kwam de presentatrice met een update over haar gezondheid: de antibiotica sloeg goed aan en ze voelde zich al beter. Hoewel ze eigenlijk tot morgen in het ziekenhuis zou blijven, mocht ze vandaag al naar huis.

Article continues after the ad

Ontslagen uit het ziekenhuis

In het Zweedse ziekenhuis mocht Kim-Lian geen bezoek ontvangen, ook haar man en kinderen niet. Toen ze vandaag uit het ziekenhuis ontslagen werd, kon ze haar kroost eindelijk weer in haar armen sluiten. Op Instagram deelt ze een kiekje van dit liefdevolle moment.

Lieve foto

Ze schrijft bij de foto: 'Het mooiste ontvangstcomité. Ik ben na 5 dagen ontslagen uit het ziekenhuis en voel me gelukkig weer een beetje de oude. Mijn grote dank gaat uit naar de goede zorg die ik heb ontvangen van de artsen en al het zorgpersoneel van Visby Lasarett. Bedankt voor al jullie fijne Netflix en/of boekentips, ik heb er een mooi lijstje van gemaakt en natuurlijk voor jullie lieve woorden. Ik ga nu thuis aansterken en me klaar maken voor de aankomende werkreis naar Nederland.' 

Terug naar Nederland

De presentatrice moet nog 10 dagen aan de antibiotica blijven en voldoende rust nemen. Met de werkreis naar Nederland doelt Kim-Lian op de opnames van de SBS6-quiz 50/50, die ze afwisselend met Winston Gerschtanowitz presenteert. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.