Na jarenlang vrijgezel te zijn geweest, heeft Halina Reijn de liefde gevonden bij Daniël de Ridder. Het verliefde stel verscheen gisteravond voor het eerst samen op de rode loper. 

Première

Halina straalde met Daniël aan haar zijde op de première van de film Het Leven is Vurrukkulluk. Het is de eerste keer dat de twee samen in het openbaar treden. 

Vorige relatie

Halina en Daniël maakten hun relatie afgelopen mei bekend. Hiervoor had de voetballer zeven jaar een relatie met Tatum Dagelet. In april 2016 liep de relatie stuk.

Beeld: Edwin Smulders/ANP 

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP