Op eerste kerstdag kregen Danny Vera (43) en zijn geliefde Escha Tanihatu (36) het mooiste cadeau dat ze zich maar konden wensen. Hun eerste kindje werd geboren, zo maakte het stel kort na de bevalling bekend. De twee onthulden daarbij de naam van hun dochter, maar hielden een eerste foto nog even voor zichzelf. Maar nu showt de trotse vader zijn dochter aan de hele wijde wereld.

Op een roze wolk

Met een eerste foto van hun dochter wil Danny Vera iedereen bedanken voor alle felicitaties. 'Heel erg bedankt voor alle hele lieve berichten, kaarten, cadeautjes en al die andere dingen. Dit was echt overweldigend. Dank jullie wel, echt geweldig!', schrijft de zanger bij de foto, waarop Lavie Vey Vera slechts vijf dagen oud is. 'Mocht je ons zoeken: wij zitten nog even op onze roze wolk', sluit hij de post af.

Article continues after the ad

Prinsesje

De hartjes stromen binnen onder de post en de foto wordt dan ook volop geliket. 'Wat een mooi kindje', aldus een fan. 'Ahhhh, wat een beauty', vult iemand anders aan. Ook wordt Lavie Vey Vera een 'prinsesje' genoemd.

De tekst gaat verder onder de foto

Kinderwens

Pas toen Ecsha 32 was kwam het gesprek over kinderen ten sprake. Tot die tijd waren Danny Vera en zijn vrouw volledig gefocust op hun carrière. 'We kwamen tot de conclusie dat we spijt zouden krijgen als we dit onderdeel van het leven aan ons voorbij zouden laten gaan. Ik voelde direct een bepaalde urgentie. Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het wordt, zei een stem in mijn hoofd. We besloten ervoor te gaan.'

Weer ongesteld

Het eerste jaar proberen was leuk en spannend, vertelt Escha. Maar dat veranderde al snel. 'Elke keer als ik ongesteld werd, had ik een knoop in mijn maag.' Toch bleek alles na een bezoek aan de gynaecoloog in orde de zijn, en zou natuurlijk zwanger worden geen probleem moeten zijn. 'Een half jaar later nam de wanhoop toe. Ik hield alles nauwkeurig bij, en we deden het op de juiste momenten. En een jaar kunstmatig insemineren bracht ook geen resultaat', vervolgt ze.

IVF-behandelingen

De laatste strohalm voor het IVF-project vonden zowel Danny Vera als Escha eng en onnatuurlijk. 'De spuiten, de talloze ziekenhuisbezoeken in combinatie met onze overvolle agenda, de puncties, het negatieve effect dat het kan hebben op je relatie; we vonden het super heftig. We wilden graag een kind, maar niet ten koste van alles. We waren daar nog niet aan toe.'

Natuurlijk zwanger

En toen kwam het coronavirus om de hoek kijken, wat voor het koppel een onverwachte positieve uitwerking had op hun pogingen om zwanger te worden. 'Alle optredens waren gecanceld en de hormoonbehandelingen hoefden nog niet. Er kwam een rust over ons die we totaal niet kenden. En toen was ik ineens zwanger. Op de natuurlijke wijze. Danny en ik zaten samen te huilen bij de verloskundige. We hadden zó lang op dit moment gewacht! Het is een cadeau dat we nu zoveel tijd hebben om deze periode samen door te kunnen brengen', aldus Escha.

Bron: Flaironline.nl  | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.