Sinds André Hazes en Bridget Maasland hun liefde wereldkundig hebben gemaakt, zijn ze onafscheidelijk. Gisteren moest het stel na een liefdesvakantie weer even hun eigen weg gaan door werkverplichtingen. Maar dat ze niet lang zonder elkaar kunnen, blijkt wel uit Bridgets verrassing!

De tortelduifjes brachten afgelopen week door in het romantische Rome, waar ze alle tijd hadden om van elkaar te genieten. Gisteren moesten ze weer aan het werk: Bridget had tv-opnames voor De Zwakste Schakel, André voor de Vlaamse versie van The Voice Senior. De presentatrice besloot na haar werkdag ook naar België af te reizen... en de zanger wist van niets!

Article continues after the ad

Surprise!

'Kijk eens wie mij is komen verrassen!', laat André op Instagram Stories weten. Op de beelden is te zien dat Bridget ook in zijn luxe hotelkamer is. Daarna is het verliefde stel op stap gegaan en dronken ze samen een Belgisch biertje. 

Tekst gaat verder onder de video en foto

Stokoud

André en Bridget zijn sinds begin november een setje, vlak nadat de zanger bekend had gemaakt dat zijn relatie met Monique Westenberg voorgoed voorbij is. Ze zijn toen voorzichtig gaan daten. Ondanks het prille begin van hun relatie – de twee zijn pas sinds half november een setje – ziet Bridget een toekomst met André helemaal voor zich. In haar column voor vrouw laat ze doorschemeren dat André volgens haar dé man is met wie ze stokoud gaat worden.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.