Boer zoekt vrouw keert aan het eind van de zomer terug op televisie. De eerste aflevering van het twaalfde seizoen wordt op 29 augustus uitgezonden, maakte KRO-NCRV vrijdag bekend. Daarin zullen de vrijgezelle boeren zich voorstellen.

Aangepaste coronaversie 

In april, in een speciale uitzending over alle Boer zoekt vrouw-baby's, beloofde presentatrice Yvon Jaspers al dat er in het najaar opnames van een nieuwe reeks plaats zouden vinden. De omroep liet eerder wel weten niet van plan te zijn een aangepaste coronaversie van de hitserie te maken. 'Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt vrouw hopen te bereiken', liet een woordvoerder vorig jaar weten.

Yvon Jaspers

Zoals ieder jaar is de presentatie van het programma ook nu weer in handen van Yvon Jaspers. Ze liet eerder dit jaar na de uitzending van de special al weten extra gemotiveerd te zijn om een nieuw seizoen van het gezellige programma te maken. 'Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt Vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al', aldus yvon.

Boer Zoekt Vrouw-gezinnen

Dat het programma niet alleen voor vermaak voor de kijker zorgt, bewijst het hoge aantal relaties dat het programma opleverde. Van alle boeren en boerinnen die mee hebben gedaan,  hebben er 85 een vaste relatie. Bij 42 van deze boeren zijn maar liefst 90 kinderen geboren. En daar gaan met de start van dit seizoen vást nog meer gelukkige liefdes aan toegevoegd worden.

Article continues after the ad

Bron: ANP, Flaironline | Beeld: Linelle Deunk (KRONCRV)

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.