Chantal Bles (35) en Robert Doornbos (40) stappen binnenkort dan echt in het huwelijksbootje. De voormalig autocoureur is deze kerst voor een tweede keer op zijn knieën gegaan en heeft zijn vriendin opnieuw ten huwelijk gevraagd. Het heugelijke nieuws maakt de styliste op social media bekend. 

Op Instagram laat Chantal weten dat ze tien jaar geleden ook door Robert ten huwelijk is gevraagd. Door alle tegenslagen, zo werd hun dochtertje Jada ernstig ziek, zijn de twee nooit getrouwd. Het geluk lacht het stel inmiddels weer een beetje toe en het ziet ernaar uit dat de trouwerij binnenkort werkelijkheid wordt. 

Mijlpaal

De styliste laat op social media weten dat ze een onvergetelijke kerst heeft beleefd. 'I said YES', begint ze onder haar post. 'Dit was niet zomaar een kerst. Een kerst waarin we weer een mijlpaal hebben bereikt met Jada haar gezondheid en dat hebben wij bezegeld met een verloving!!! En wat voor een', vervolgt ze. Ook laat ze weten dat een klein gedeelte van haar familie erbij was. En als 'kers op de taart' was ook Edsilia Rombley aanwezig. 

In voor en tegenspoed

'Voor degene die ons al lang kennen, weten dat we 10 jaar terug ook zijn verloofd maar dat wij door alle tegenslagen nooit getrouwd zijn. Nu opnieuw en met een ontzettend sterk gevoel stappen we 2022 in met alleen maar mooie vooruitzichten. In voor en tegenspoed hebben wij bewezen dat we voor elkaar gemaakt zijn. Dat nu mijn meisjesdroom gaat uitkomen is een bekroning op alles wat we hebben samen! En dat is veel, heel veel om dankbaar voor te zijn', laat ze weten. Enthousiast sluit ze haar verhaal af met: 'Whaaaaaaaa we gaan trouwen!!!'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder na post. 

Felicitaties

Uiteraard kunnen Chantal en Robert op veel felicitaties rekenen. 'Och wat mooi❤️❤️ ', schrijft Chantal Janzen onder de video. 'Yes!!! Van harte gefeliciteerd mooie mensen!!!!', reageert Soundos El Ahmadi. Ook Estelle Cruijff, Ellemieke Vermolen en Do hebben gereageerd op het heugelijke nieuws. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram Chantal Bles

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.