Heel leuk babynieuws voor Silvia van Barneveld. De ex van Raymond is opnieuw oma geworden, zo deelt ze in een bericht op Instagram.

Bij een kiekje van haar kleindochter schrijft ze: 'Met trots mag ik jullie melden dat ik weer oma ben geworden van Lotte Liv Batelaan , 10 Juni 2020 om
22:23 uur. 3670gram  Wauw Michael Batelaan Kimberly. Wat ben ik trots op jullie'

Article continues after the ad

Na maanden van ellende lacht het leven Silvia van Barneveld – nu Silvia Walraven – weer toe. De ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld is nog altijd smoorverliefd op haar nieuwe vriend Piet. De scheiding én het overspel van ex-man Raymond van Barneveld is Silvia niet in de koude kleren gaan zitten. Ze raakte in een dal en moest in een kliniek afkicken van de drank. Inmiddels is ze nuchter en heeft ze de liefde weer gevonden. Silvia is gek op Piet, die regelmatig voorbijkomt op verliefde foto's. Dit weekend genoot het kersverse stel van het mooie lenteweer.

Ontmoeting

De tortelduifjes leerden elkaar via Messenger kennen. 'Je kent het wel, beetje praten. En toen, dacht ik: Hehe, eindelijk een normaal iemand die komt met leuke vragen. Lekker ventje... Ik had niet verwacht dat dat me nog zou gebeuren,' vertelt ze tegen RTL Boulevard.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.