Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij het voormalige stel Yolanthe Sneijder-Cabau en Jan Smit.

Volendam

Gedurende tweeënhalf jaar leken Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen een droompaar. Maar in Volendam wisten ze wel beter. Daar gingen al langer geruchten dat de relatie aan een zijden draadje hing. Zelf bleven ze ontkennen, totdat Jans management op 19 mei 2009 alsnog bevestigde dat de twee al een tijdje uit elkaar waren.

Slippertje

“Maar ze hebben ervoor gekozen het nog even stil te houden, totdat zij alles op een rijtje hebben.” Na de breuk werd de vuile was buiten gehangen: Jan zou een slippertje hebben gemaakt met zangeres Fleur Minjon. Yolanthe zou zich tijdens hun relatie door Wesley Sneijder hebben laten versieren. Kort nadat de presentatrice Volendam (al dan niet met de citruspers en gastendoekjes) verliet, werd ze zoenend in een parkeergarage betrapt met haar latere echtgenoot. Daar waren camerabeelden van, dus dat viel niet te ontkennen.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP