Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij het voormalige stel Yolanthe Sneijder-Cabau en Jan Smit.

Article continues after the ad

Volendam

Gedurende tweeënhalf jaar leken Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen een droompaar. Maar in Volendam wisten ze wel beter. Daar gingen al langer geruchten dat de relatie aan een zijden draadje hing. Zelf bleven ze ontkennen, totdat Jans management op 19 mei 2009 alsnog bevestigde dat de twee al een tijdje uit elkaar waren.

Slippertje

“Maar ze hebben ervoor gekozen het nog even stil te houden, totdat zij alles op een rijtje hebben.” Na de breuk werd de vuile was buiten gehangen: Jan zou een slippertje hebben gemaakt met zangeres Fleur Minjon. Yolanthe zou zich tijdens hun relatie door Wesley Sneijder hebben laten versieren. Kort nadat de presentatrice Volendam (al dan niet met de citruspers en gastendoekjes) verliet, werd ze zoenend in een parkeergarage betrapt met haar latere echtgenoot. Daar waren camerabeelden van, dus dat viel niet te ontkennen.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story