Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij dit stel: “Ik heb die verhalen ook gehoord, maar niet meer dan dat. Ik kan er niks mee", zei de destijds net gescheiden Erland Galjaard.

Affaire 

In 2008 deden geruchten de ronde over een affaire tussen de twee. Maar deze werden door Erland glashard ontkend. Wendy reageerde: "Ik dacht dat ik iets met Xander had!?" 

Kusfoto's

Zelfs na alle in Story gepubliceerde kusfoto's op de parkeerplaats van de tv-studio en op een terras in Loosdrecht, bleven de twee ontkennen. Oud-topman van RTL Fons van Westerloo zei in Story: "Ze zijn een stel! Iedereen weet dat. Alleen zij roepen dat er niets aan de hand is." 

Zwanger

Het duurde ruim een jaar voordat Wendy en Erland de rookgordijnen optrokken en voor hun romance uitkwamen. Niet veel later was de presentatrice al zwanger van dochter Lizzy. Nu zijn ze alweer jaren gelukkig met elkaar.

 

Victoria Falls. Het mooiste wat ik ooit heb gezien! #zimbabwe #familievakantie #totaantranengeroerd #lovenature #nofilter

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders