Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij dit stel: “Ik heb die verhalen ook gehoord, maar niet meer dan dat. Ik kan er niks mee", zei de destijds net gescheiden Erland Galjaard.

Article continues after the ad

Affaire 

In 2008 deden geruchten de ronde over een affaire tussen de twee. Maar deze werden door Erland glashard ontkend. Wendy reageerde: "Ik dacht dat ik iets met Xander had!?" 

Kusfoto's

Zelfs na alle in Story gepubliceerde kusfoto's op de parkeerplaats van de tv-studio en op een terras in Loosdrecht, bleven de twee ontkennen. Oud-topman van RTL Fons van Westerloo zei in Story: "Ze zijn een stel! Iedereen weet dat. Alleen zij roepen dat er niets aan de hand is." 

Zwanger

Het duurde ruim een jaar voordat Wendy en Erland de rookgordijnen optrokken en voor hun romance uitkwamen. Niet veel later was de presentatrice al zwanger van dochter Lizzy. Nu zijn ze alweer jaren gelukkig met elkaar.

 

Victoria Falls. Het mooiste wat ik ooit heb gezien! #zimbabwe #familievakantie #totaantranengeroerd #lovenature #nofilter

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story