Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij dit stel: “Ik heb die verhalen ook gehoord, maar niet meer dan dat. Ik kan er niks mee", zei de destijds net gescheiden Erland Galjaard.

Affaire 

In 2008 deden geruchten de ronde over een affaire tussen de twee. Maar deze werden door Erland glashard ontkend. Wendy reageerde: "Ik dacht dat ik iets met Xander had!?" 

Kusfoto's

Zelfs na alle in Story gepubliceerde kusfoto's op de parkeerplaats van de tv-studio en op een terras in Loosdrecht, bleven de twee ontkennen. Oud-topman van RTL Fons van Westerloo zei in Story: "Ze zijn een stel! Iedereen weet dat. Alleen zij roepen dat er niets aan de hand is." 

Zwanger

Het duurde ruim een jaar voordat Wendy en Erland de rookgordijnen optrokken en voor hun romance uitkwamen. Niet veel later was de presentatrice al zwanger van dochter Lizzy. Nu zijn ze alweer jaren gelukkig met elkaar.

 

Victoria Falls. Het mooiste wat ik ooit heb gezien! #zimbabwe #familievakantie #totaantranengeroerd #lovenature #nofilter

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders