Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij Thijs Römer en Katja Schuurman is dat het geval. 

Ontkennen

Acteur Thijs Römer ontkende zijn scheiding... én zijn nieuwe liefde. Na eindeloze speculaties over een naderende crash van zijn huwelijk met Katja Schuurman, bleef hij de schijn ophouden. Ook zijn partner in crime, vader Peter Römer, ontkende in Story met klem dat er problemen waren. "Ik vind dat héél vervelend voor ze dat er in de afgelopen weken zoveel onzin over hen is geschreven. Ik zie Katja en Thijs veel samen en ze zijn gelukkig." 

Breuk

Toch bleek de op handen zijnde breuk waarheid. Begin 2015 bevestigde hun management dat ze als vrienden uit elkaar waren gegaan. Sinds 2004 hadden de twee een relatie met elkaar en in 2006 stapten ze in het huwelijksbootje. Samen kregen ze een dochter. 

Nieuwe liefde

Thijs heeft inmiddels een relatie met ballerina Igone de Jongh, iets wat hij aanvankelijk ook ontkende. "Was het maar zo'n feest", zei Thijs toen. Maar al snel besloot hij open kaart te spelen over hun verbintenis. "We zijn al een paar weken vriendje en vriendinnetje. Dat is mijn hoogtepunt uit 2016. Ik heb verkering."

Meer leugentjes over de liefde van BN'ers lees je deze week in Story. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story 

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders