Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij Thijs Römer en Katja Schuurman is dat het geval. 

Article continues after the ad

Ontkennen

Acteur Thijs Römer ontkende zijn scheiding... én zijn nieuwe liefde. Na eindeloze speculaties over een naderende crash van zijn huwelijk met Katja Schuurman, bleef hij de schijn ophouden. Ook zijn partner in crime, vader Peter Römer, ontkende in Story met klem dat er problemen waren. "Ik vind dat héél vervelend voor ze dat er in de afgelopen weken zoveel onzin over hen is geschreven. Ik zie Katja en Thijs veel samen en ze zijn gelukkig." 

Breuk

Toch bleek de op handen zijnde breuk waarheid. Begin 2015 bevestigde hun management dat ze als vrienden uit elkaar waren gegaan. Sinds 2004 hadden de twee een relatie met elkaar en in 2006 stapten ze in het huwelijksbootje. Samen kregen ze een dochter. 

Nieuwe liefde

Thijs heeft inmiddels een relatie met ballerina Igone de Jongh, iets wat hij aanvankelijk ook ontkende. "Was het maar zo'n feest", zei Thijs toen. Maar al snel besloot hij open kaart te spelen over hun verbintenis. "We zijn al een paar weken vriendje en vriendinnetje. Dat is mijn hoogtepunt uit 2016. Ik heb verkering."

Meer leugentjes over de liefde van BN'ers lees je deze week in Story. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story