Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij dit stel: Lauren Verster en Jort Kelder. "We zijn dol op elkaar", vertelde Jort Kelder destijds. 

Stormachtige periode

"Ja, er gaan geruchten hè?", antwoordde Jort in de zomer van 2015 op de vraag of het nog wel aan was met Lauren Verster. "We hebben best een stormachtige periode achter de rug, en misschien gaat dat ook wel gewoon door. Maar we zijn heel relaxed, we zijn vrije mensen en we zijn dol op elkaar."

Article continues after the ad

Opbiechten

Niets bleek minder waar, want nog geen drie maanden later biechtte Lauren in de ochtendshow van Gerard Ekdom op: "Ik heb het dus eigenlijk een beetje zitten ontkennen, maar ik kan tegenover jou niet zo heel goed liegen. Het is dus uit tussen Jort en mij. Sinds de zomer eigenlijk al. Het is altijd wel verdrietig, we houden wel van elkaar en we zijn leuk met elkaar."

Vreemdgaan?

Volgens het stel was er helemaal ‘niets schokkends’ gebeurd. Toch bleek dat ook een poging te zijn om de waarheid te verbloemen. Een jaar na de breuk ging Jort met de billen bloot over zijn ex op Radio 1: "Die is gewoon met een ander gegaan. En natuurlijk doet dat pijn." Lauren is nog altijd gelukkig met de rivaal in kwestie: cameraman Jasper.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story