Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij Adam Curry en Micky Hoogendijk is dat het geval. 

 

Lees ook: Leugentjes over de liefde: Wendy van Dijk en Erland Galjaard

 

Geruchten

'Er is niks aan de hand. Ach, in elk huwelijk speelt weleens wat.' En: 'Ik ga niet scheiden. De echtscheidingspapieren zijn niet getekend.' Met deze woorden ontkrachtte Micky Hoogendijk hoogstpersoonlijk de door Patricia Paay verspreide geruchten over haar liefdesbreuk met Adam Curry. 

 

Stug volhouden

Ook in RTL Late Night hield ze vol dat hun huwelijk nog in tact was. 'Volgens mij is het simpel: als je gaat scheiden is het publiekelijk opvraagbaar. Als journalist zou je dan moeten zien dat het niet zo is.' Patricia hield voet bij stuk: 'Ik ben niet degene die liegt. Het scheidingsverhaal klopt!' vertelde ze aan Story. 

 

Gelogen

Vier weken later, eind januari 2015, bevestigde Adam dat Micky hem én woonplaats Austin al maanden eerder had verlaten. Later gaf Micky toe dat hun relatie als sinds eind 2013 onder druk stond; het bewijs dat ze in eerste instantie had gelogen. Micky beweerde onaanvaardbare informatie over Adam te hebben verkregen, al is altijd vaag gebleven wat dan dan was...

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders