Leugentjes over de liefde? Dat komt regelmatig voor in showbizzland. Er wordt zo een eigen draai aan een liefdesverhaal gegeven. Ook bij Adam Curry en Micky Hoogendijk is dat het geval. 

Article continues after the ad

 

Lees ook: Leugentjes over de liefde: Wendy van Dijk en Erland Galjaard

 

Geruchten

'Er is niks aan de hand. Ach, in elk huwelijk speelt weleens wat.' En: 'Ik ga niet scheiden. De echtscheidingspapieren zijn niet getekend.' Met deze woorden ontkrachtte Micky Hoogendijk hoogstpersoonlijk de door Patricia Paay verspreide geruchten over haar liefdesbreuk met Adam Curry. 

 

Stug volhouden

Ook in RTL Late Night hield ze vol dat hun huwelijk nog in tact was. 'Volgens mij is het simpel: als je gaat scheiden is het publiekelijk opvraagbaar. Als journalist zou je dan moeten zien dat het niet zo is.' Patricia hield voet bij stuk: 'Ik ben niet degene die liegt. Het scheidingsverhaal klopt!' vertelde ze aan Story. 

 

Gelogen

Vier weken later, eind januari 2015, bevestigde Adam dat Micky hem én woonplaats Austin al maanden eerder had verlaten. Later gaf Micky toe dat hun relatie als sinds eind 2013 onder druk stond; het bewijs dat ze in eerste instantie had gelogen. Micky beweerde onaanvaardbare informatie over Adam te hebben verkregen, al is altijd vaag gebleven wat dan dan was...

Beeld: Peter Smulders