Menigeen hoopte dat de breuk tijdelijk zou zijn, maar Marco (53) en Leontine (52) zijn definitief uit elkaar. Ondanks de scheiding gaan ze nog goed met elkaar om. Dat bewijst Leontine met een liefdevol bericht aan haar ex. 

De brunette schrijft op Vaderdag een emotioneel bericht aan haar vader, die niet meer onder ons is. 'Vaderdag 2020; al 24 jaar zonder jou pap 🦋 een heel leven eigenlijk, toch ben ik dankbaar voor de 28 jaar dat ik jou als vader heb mogen hebben.'

'Lieve Marco'

Leontine is hierbij een andere belangrijke vader niet vergeten. 'Lieve Marco,' begint ze. 'Ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze 3 wonders, onze kids! ❤️❤️❤️'. Ze wenst andere liefhebbende vaders eveneens een fijne Vaderdag.

Respect

Velen hebben veel respect voor de manier waarop Leontine met haar ex omgaat. 'Wat ben jij toch een lieverd,' reageert Kirsten Schilder. Onder anderen Chantal Janzen, Frank Lammers, Wendy van Dijk en Katja Schuurman laten rode hartjes als reactie achter.

Article continues after the ad

Zwaar afscheid

Het huwelijk tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52) is definitief voorbij. Onlangs gebruikte de brunette zelfs weer haar eigen achternaam en als klap op de vuurpijl werd bekend dat de twee hun Blaricumse villa te koop hebben gezet. In de tussentijd woont het gezin – zónder de vader van drie – in het huis, waar Marco afgelopen weekend op bezoek kwam. Toen hij weer richting het huis van zijn moeder vertrok, viel het afscheid hem ontzettend zwaar. Maar gelukkig was daar Leontine om hem te troosten.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.