Nu de villa is verkocht, de scheiding rond is, rijst de vraag: waarom draagt Leontine nog de achternaam Borsato op social media? Dat vraagt ook een volger zich af, die de stoute schoenen besluit aan te trekken.

'Wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw...Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?', laat deze persoon dan ook achter op het profiel van Leontine.

Sneer

Hierop haalt de brunette hard uit: 'Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers.' Ze sluit af: 'De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!'

Penthouse

Marco heeft, zoals Story eerder kon onthullen, in zijn geboortestad Alkmaar een uiterst discreet gesitueerd penthouse aankocht. En ook Leontine vond een nieuw optrekje, niet ver van haar huidige huis. De aan een rustige laan gelegen woning met een maandhuur van 3.950 euro, is een waar paradijsje voor een ieder die opnieuw moet beginnen!

Article continues after the ad

Pijnlijke tijd 

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. Eind oktober bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. 

Brief

Vervolgens bleef het stil, tot grote zorgen van de fans. Tot een paar weken terug. ‘Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben’, begon Marco zijn brief. ‘De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is. Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op sociale media nog niet actief zal zijn.’

Uiteindelijk hoopt Marco weer zijn comeback te maken. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’ De zanger bedankt iedereen voor de steun en lieve berichtjes. 

Scheiding

Over de scheiding bleef Marco stil. De Telegraaf meldt tevens dat het management van Borsato heeft bevestigd dat de scheiding tussen Borsato en zijn vrouw Leontine rond is.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.