Leontine Borsato heeft in het tijdschrift LINDA. te kennen gegeven dat ze de affaire van haar man Marco Borsato met pianiste Iris Hond achter zich te hebben gelaten. Ze laat weten dat ze er nu ‘helemaal overheen is’. ''Het is ook tien jaar geleden.''

“Ik ben dankbaar voor alle hartverwarmende reacties”, laat ze verder weten.  “Het heeft ons gebracht dat we met elkaar verder wilden”, vervolgt ze. Toch doen er af en toe weer scheidingsgeruchten de ronde, maar daar is niets van waar, aldus kamp Borsato. 

Article continues after the ad

Marco's burn-out

Dat het op dit moment niet goed gaat met Marco zelf heeft volgens de twee niets te maken met hun relatie. De zanger heeft een burn-out en legt hierom voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden neer. Dat laat concertorganisator Mojo weten.

Marco legt uit: ''Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.''

Marco geeft aan in alle rust te willen werken aan zijn herstel. Het is nu tijd om de ellende (van affaire tot faillissement!) die hij de afgelopen jaren voor zijn kiezen heeft gekregen écht te gaan verwerken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, beeld: ANP