Marco en Leontine Borsato genieten samen van een heerlijke vakantie op de Maldiven. Niet alleen liggen ze lekker in de zon, ook is de zanger druk bezig om de onderwaterwereld te ontdekken. Marco is namelijk aan het duiken!

Borsato plaatst heel wat kiekjes van hem in de zee, maar hij had tussendoor ook nog tijd om zijn vrouw Leontine op de gevoelige plaat vast te leggen. 'Isn’t she lovely, isn’t she beautiful?! 😍💥📸', schrijft de zanger trots bij de foto van zijn vrouw.

Article continues after the ad

Geruchten huwelijksproblemen

In het Gooi werd beweerd dat er serieuze spanningen zijn in het huwelijk van Marco en Leontine Borsato. Ze zouden zelfs een poosje apart van elkaar hebben geleefd. Hoewel de twee doorgaans niet reageren op geruchten, verbraken ze tegenover Story het stilzwijgen over hun relatie. ‘In elk huwelijk speelt er weleens iets,’ zegt Marco. ‘Ook bij ons. Maar Leontine en ik hebben géén problemen. We zijn heel gelukkig samen en dat blijven we ook! Leontine en ik eindigen samen in het bejaardenhuis. Ik word er onderhand ook een beetje moe van om me constant te moeten verdedigen. We zijn heel gelukkig getrouwd. Wanneer er iets is, lossen we dat samen op. Ik weet ook niet wat de aanleiding van deze geruchten kan zijn.’ 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders