Leontine Borsato (52) gaat door een moeilijke tijd door de scheiding met de vader van haar kinderen, Marco Borsato. Daar is niks van te zien op een foto die dochter Jada deelt.

Fans zijn verbaasd over het kiekje van moeder en dochter, die poseren in roze badjassen met hun namen erop. De gelijkenissen zijn groot, maar het is vooral Leontine's jonge uiterlijk dat opvalt. De twee lijken wel zussen, reageren veel fans op Instagram. 'Wat zijn jullie toch knap,' luidt een reactie.

Article continues after the ad

Bedrog

De aangekondigde scheiding van Marco Borsato (53) en zijn vrouw Leontine (52), heeft in de showbizz flink wat stof doen opwaaien. Niet alleen omdat Marco zijn vrouw en moeder van zijn drie kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) de afgelopen jaren kennelijk met meerdere vrouwen bedroog, maar bovenal omdat hij zich in interviews steevast opwierp als liefdevolle echtgenoot en gezinsman. Van dat zoete plaatje is inmiddels weinig meer over, zo vertelt de door Story daartoe speciaal ingeschakelde imagodeskundige Zabeth van Veen. 'Het imago van Marco als betrouwbare vader is weg.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.