Leontine Borsato (52) gaat na de liefdesbreuk met Marco (53) niet bij de pakken neerzitten. Ze laat dan ook zien dat je geluk kan vinden in de kleinste dingen.

De brunette deelt een prachtig (zelfgemaakt?) kiekje van wat bloemen en schrijft: 'Love flowers 💐🌷🌼🌹🌸🌼.' Uit de hashtags blijkt dat ze wel van een fleurig boeketje houdt en er daarnaast ook blij van wordt.

Bloemen

Volgers sluiten zich volledig aan bij Leontine, want wie wordt er nu niet opgewekt van bloemen? Iemand reageert: 'Hou dr ook vreselijk van❤️.' Een ander merkt op: 'Wij houden ook van bloemen! Die van ons zijn alleen dry and beautyful..'

Avond doorbrengen

Marco en Leontine Borsato hebben maanden geleden aangekondigd een punt achter hun huwelijk te zetten, maar dat betekent niet dat de twee niet meer door één deur kunnen. Zo brachten ze vorige week opnieuw de avond samen door. Eerder zette Leontine op Vaderdag haar ex-geliefde al flink in het zonnetje en werden de twee samen op de gevoelige plaat vastgelegd. 

Article continues after the ad

Marco en Leontine samen gespot

Mary, de moeder van Marco, mocht alweer 75 kaarsjes uitblazen. Leontine feliciteerde haar voormalige schoonmoeder al met een liefdevolle post op Instagram, maar was ’s avonds óók aanwezig bij haar verjaardagsetentje in Amsterdam. In de Instagram Stories van dochter Jada is te zien hoe de ex-geliefden naast elkaar aan een tafeltje zitten.

Niet meer samen

Hoewel fans hopen op een hereniging tussen beiden, lijkt het erop dat deze er niet in zit voor Marco en Leontine. Na de breuk ging de zanger namelijk bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.